Restyle website Efficiency Expert

Communicatiewetenschapper Jan-Dirk Reijneveld richt zich met zijn bedrijf Efficiency Expert op breinvriendelijk werken, grip op je werk en je doelen realiseren. 

 

Coronatijd was voor hem het ultieme moment om zijn lang gekoesterde wens te realiseren en een boek te schrijven. Met de lancering van het boek in het vooruitzicht wendde hij zich tot ons om ook het boek een plek te geven op de website. Het ontwerp van de boekcover werd uitgangspunt voor een restyle van huisstijl en website. Onze werkwijze sloot naadloos aan bij deze efficiency expert. We maakten samen een stappenplan, zodat de gerestylde website tegelijk met de boeklancering klaar zou zijn. Bij elke stap hadden we contact via een online call en keken we of er aan de volgende stap begonnen kon worden. Zo kon Jan-Dirk ondertussen verder met de alles wat er bij een boeklancering komt kijken. Inmiddels ogen de website en huisstijl weer lekker fris.

 

En mocht je het interessant vinden om te lezen hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd kijk dan op www.efficiencyexpert.nu (https://www.efficiencyexpert.nu) 

Efficiency-Expert-website-mockup-2021 Efficiency-Expert-website-mockup-2021